Sexmaatje gezocht opengetrokken kut

root Tantra-massage Zeeland

Een van hen kwam naar voren, spreidde haar prachtige billen en haar donkere schaamlippen en er werd druk gesproken over wat er te zien was van haar kont en kut. Ze werd overstelpt met schunnige vragen, of ze nog maagd was, of ze al met een jongen geneukt had, en hoe vaak ze zichzelf vingerde, en of ze wel eens klaargelikt was door een meisje enzovoort.

Onderwijl dat ze de antwoorden gaf, keek ik toe hoe ze door allen in haar kruis werd gevoeld en gevingerd, aan die vinger roken, hoe haar binnenste kutlipjes werden gespreid en opengehouden en hoe de huidplooien van haar clitoris naar achter werd gedrukte en haar genotsknopje uitgebreid werd bekeken en betast. En toen, veronderstel ik, gaven ze haar een intern onderzoek om te zien hoe het met haar eierstokken was? Ze had wel verwacht dat haar vriendinnen haar verhaal niet zouden geloven als ze hen de waarheid zou vertellen.

Ik deed daar zo lang mogelijk over, en aan hun commentaar te horen begreep ik dat ze precies van elkaar wisten hoe de ander haar kut er uitzag, kennelijk hadden ze daar geen geheimen over voor elkaar! In elk geval, ik was klaar met serveren en moest weer bij de anderen op de rand gaan zitten.

Een van hen hoorde ik de opmerking maken dat nummer acht veel uitgebreider werd onderzocht dan al de anderen, en ik begreep dat het spoedig mijn beurt zou zijn.

Het duurde toch nog wel een tijdje voor het donkere meisje zich weer bij ons mocht voegen, en tot op dat moment heb ik niet geweten dat donkergekleurde meisje ook konden blozen van schaamte.

Na zowat een kwartier werd mijn nummer afgeroepen en moest ik me naar hun groepje begeven, en begreep dat mijn beurt nu gekomen was. Ook ik moest gebukt, met mijn handen op mijn enkels, voorover gaan staan. Het was een wonderlijk gevoel te ervaren hoe, in die schaamteloze en alles onthullende positie mijn billen en even later mijn schaamlippen werden gespreid, maar er was kennelijk niet veel bijzonders aan mijn kont te beleven, want ze begonnen onmiddellijk door elkaar heen te praten over mijn kut.

Waar men wel waarderende woorden voor had waren mijn binnenlipjes, die vonden ze mooi groot en het voelde heel vreemd te ervaren hoe ze ze spreiden en er zachtjes aan trokken. Elk onderdeel van mijn kut werd grondig bekeken en besproken, zelfs de kleur van mijn kutlippen, de opening van mijn plasgaatje en de binnenkant van mijn schede werd bekeken!

De huidplooien van mijn klit werden naar achter gehouden om de grootte ervan te exposeren en te laten zien hoe groot die wel was. Op het laatst werd er zelfs ook besproken hoe mijn schaamspleet rook, en een van hen snoof zelfs aan mijn kontgaatje! Het was toch maar een goed ding dat ik tevoren uitgebreid gedouched had!

Nadat ze mijn lichaamsgeuren hadden besproken mocht ik gaan. Het was een heel raar ding te weten naakt beoordeeld te worden, terwijl ik niet wist wie mijn billen spreidde en wie mijn kutlippen en daarna mijn binnenlipjes open had getrokken, en wie er aan mijn kut en mijn kont had staan snuffelen.

Ik voelde me vernederd, gekleineerd en hulpeloos… Romy en Julia keken grinnikend elkaar aan met een blik van verstandhouding.

Ze hadden het idee gekregen dat Suzie het hele verhaal had verzonnen en zo het pad wilde effenen voor meer intieme activiteiten met elkaar die avond. Aan de andere kant, het was een amusante geschiedenis, en het gebeuren liet hen niet onaangeroerd. Romy schonk de anderen een rondje Cola in en vroeg hun vriendin de geschiedenis af te vertellen. Suzie nam een slok Cola en haalde diep adem om het verhaal af te vertellen. We moesten toen diep voorover buigen zodat ons bovenlichaam bijna op het toneel kwam te liggen, onze rug hol gekromd was en onze kontjes omhoog staken, en we moesten onze knieën zo wijd mogelijk spreiden.

Een van de meisjes die ik bediend had kwam aandragen met een doos en de andere toeschouwers schoven hun stoel dichterbij. Het meisje stond achter ons en zette de doos op de grond. Toen nam ze iets uit de doos en liep naar nummer een, maar ik kon niet zien wat ze uit de doos had gehaald, maar te oordelen naar het verraste geluid dat nummer een maakte was het niet wat ze verwachtte dat er met haar zou gebeuren.

Even later was het mijn beurt, mijn billen werden gespreid, er werd iets op mijn gaatje gesmeerd, achteraf bleek het een beetje glijmiddel te zijn en er werd iets in mijn kont geschoven. Op dat moment had ik nog geen idee wat het zou kunnen zijn! Toen alle nummers voorzien waren, kwam het meisje dat de voorwerpen bij ons naar binnen geschoven had langs met naar het geluid te oordelen een sigarettenaansteker. Plots begreep ik, dat we een kaars in onze kont geschoven hadden gekregen, en alarmerend genoeg wist ik niet hoever het stuk uit mijn kont stak, of hoe lang het zou duren voor ik me zou branden.

Ik vroeg me af wat dit weer voor een test was. Geen van ons durfde te bewegen of maar een woord te zeggen. We zaten daar maar geknield totdat een van ons een angstige schreeuw gaf, niet van pijn maar van angst. We vroegen ons af waarom, niemand had haar aangeraakt, maar opeens realiseerde ik me wat er gebeurde met haar, want op dat moment voelde ik het kaarsvet druppelen en voelde ik de hitte van de vlam tegen mijn kont. Kort daarna werd door het gastmeisje de eerste kaars gedoofd met het overgieten ervan met een glas wijn.

Links en rechts hoorde ik de kaarsvlam sissend uitgaan door de wijn, en even later voelde ik ook de plens koele wijn over mijn kont, en die was meer dan welkom tegen de bedreiging van het hete kaarsvet.

Dan moest nummer een ruggelings en wijdbeens op het podium liggen, en moest nummer twee haar gezicht tussen haar dijen doen. Dan moest nummer twee de kaarsstomp met haar mond uit de ander haar kont trekken en daarna de resten van de wijn van haar af likken. Toen nummer een gezegd werd dat ze met haar werk klaar was moest ze gaan liggen zodat nummer drie haar dezelfde behandeling kon geven.

Ik kreeg voor mijn beurt de kut en kont van nummer vijf onder mijn neus. Ze was een volkomen vreemde voor je, toch?

Suzie knikte en ging verder: In elk geval, ik heb haar kut uitgebreid kunnen bewonderen, ze was bijna geheel kaal geschoren, ze had alleen een streepje haar op haar venusheuvel. Haar buitenste schaamlippen waren dikker dan de mijne en haar binnenlipjes waren echt klein en dun, ik kon haar klitje duidelijk zien zitten. Ik vond haar wel een mooi kutje hebben. Ik haalde mijn tong over haar kutlippen van beneden naar boven zoals ik het meisje naast me had zien doen. Alles bij elkaar was het geen onaangenaam spel, en ze smaakte lekker naar wijn!

Toen ik haar een tijdje gelikt had leek het, of haar kutlippen aan het opzwellen waren, en opeens werd ik me bewust dat ik haar geil aan het maken was.

Ik dacht eraan dat over enkele ogenblikken het mijn beurt zou zijn, en ik kreeg een raar gevoel in mijn buik. Hoe langer ik bezig was, hoe opgewondener en geiler ik werd! Maar, uiteindelijk was ze schoon, werd ik gezegd op te houden en kon ik haar laten. Nu kon ik op mijn rug op het podium gaan liggen. Ik was wel erg nerveus toen ik mijn knieën optrok. Nummer zes keek even geïnteresseerd naar mijn snee en even later voelde ik haar tong door mijn gleuf gaan. Ik zag ook hoe het donkere meisje, je weet wel, die met nummer acht, naar mijn kut keek juist voordat ik mijn ogen sloot.

Het was echt een bloedgeil idee om zo gelikt te worden en ik voelde mezelf botergeil worden. Ik was teleurgesteld toen ze gezegd werd ermee te stoppen, nog voor ik klaarkwam. Ze stond op en kwam naast me liggen. Ik keek toe hoe nummer acht haar bewegingen volgde met haar grote donkere ogen en ze was het eerste meisje dat ik zag dat ook haar handen erbij gebruikte om de ander haar schaamlippen te spreiden. Ik kon niet echt zien wat ze deed maar het meisje naast me begon zacht te kreunen.

Toen haar beurt voorbij was stond nummer acht op en ging terug liggen op het podium. Op dat moment was ik stinkend jaloers op nummer negen, zij mocht immers die mooie heerlijke kut likken van dat donkere meisje! Ik werd kleddernat in mijn kutje, alleen al van het daaraan denken. Het leek wel een eeuw te duren tot nummer twaalf opstond en schoongelikt werd door nummer een.

Julia kon haar mond niet langer houden. Met een rode blos van schaamte moest ze toegeven dat ze er geiler en geiler van werd.

Romy gleed met een hand onder haar nachtpon en trok op slinkse wijze het kruisje van haar slipje tussen haar nu vochtig wordende kutlipjes vandaan. Ook al zou het een geheel verzonnen verhaal zijn, het geile verhaal had toch meer uitwerking op haar verbeelding dan ze verwacht had.

Aan het glibberige van haar kruisje voelde ze hoe nat haar slipje al geworden was, en ze werd ongeduldig om de rest van het verhaal te horen. Er moest ongeveer een meter ruimte zijn tussen ons. De toeschouwers die we daarstraks bediend hadden, schoven hun stoel in een cirkel om ons heen, zodat ze goed zicht hadden op het podium. Ik keek om ons heen en vroeg me af wat het volgende onderwerp zou gaan worden, dat werd me snel duidelijk toen onze gastvrouw met een kappersschaar in beeld kwam.

Voor ik het wist werd ik door een aantal leden beetgehouden, en mijn benen wijd gespreid. Ik protesteerde niet, hoewel ik begreep dat ze mijn schaamhaar zouden gaan kortwieken. Ik keek om me heen, en constateerde dat we allemaal dezelfde behandeling ondergingen.

Een van de toeschouwers liep weg en kwam even later terug met een groot dienblad met kommen en plaatste er een naast elk meisje. Toen nam een van de meisjes die mijn benen hadden vastgehouden een klodder scheerschuim en smeerde die uit over mijn kut, bilnaad en venusheuvel.

Het was een wonderlijke ervaring hoe ze het schuim uitsmeerde, en geloof me, ze sloeg geen plekje over! Even later begon een van hen mij te behandelen, en ik lag angstig en bezweet achterover, me voor te stellen wat er zou gebeuren als ze uit zou schieten.

Romy haalde haar hand onder haar nachtpon vandaan en snuffelde er onopvallend aan, en Julia schonk nog een rondje Cola in.

Ze overpeinsde hoe graag ze had willen zien hoe al die verschillende kutjes op een rij er kaal geschoren uit zouden zien zonder de krulletjes om de details van de schaamspleetjes te verbergen. Ze was brandend nieuwsgierig naar de afloop, en het kon haar onderhand al helemaal niet meer schelen of het verhaal nou geheel verzonnen, gedeeltelijk verzonnen ofwel de waarheid was, ook zij was zo door de hitsigheid van het vertelsel zo in beslag genomen dat haar kutje al doornat was geworden.

Ik wist niet precies wat er nu ging gebeuren, maar ik hoorde het geritsel van kleding en het gerammel van riemgespen en begreep dat de toeschouwers zich aan het ontkleden waren. Ik hoorde hoe een van de toeschouwers tegen een andere zei dat de sappen onderhand uit haar kutje dropen, ik begreep daaruit dat die al behoorlijk opgewonden was geraakt.

Mijn nummer werd genoemd en er werd me verteld dat we weer op handen en knieën moest gaan zitten. Ik hoorde hoe de andere meisjes dezelfde opdracht kregen, dus ik vermoedde dat we allemaal in dezelfde positie stonden. Ik voelde hoe ik vanuit alle posities door verschillende handen betast werd en ik voelde hoe er aan mijn tieten gefrunnikt werd en hoe een ander stel handen aan mijn tepels zat te plukken.

Toen werd me verteld mijn benen verder te spreiden. Ik voelde hoe mijn billen gespreid werden en weer die flits en de klik van de camera. Hetzelfde gebeurde met mijn kut, mijn schaamlippen werden wijd gespreid en opengetrokken en gefotografeerd, de huidplooi van mijn klit werd naar achter geduwd en natuurlijk, ook daar werd een foto van genomen. Ik voelde vingers diep in mijn kut, mijn spleet werd wijd opengetrokken, mijn plasgaatje werd op de foto gezet, nog verder werd mijn kut opengetrokken en ook de ingang van mijn baarmoeder moest kennelijk op de foto.

Romy voelde hoe haar slipje drijfnat was geworden van haar kutsap, en ze kon zich goed voorstellen hoe botergeil en opgewonden ze zelf zou zijn als ze op die manier werd behandeld en betast zoals door Suzie beschreven. Ze was er heilig van overtuigd dat Suzie het hele verhaal uit haar duim zat te zuigen, ze wist ondertussen zeker dat haar slipje en ook haar pyjamabroek niet meer kon verbergen dat ook zij drijf- en drijfnat was geworden.

Ze keek naar Julia en zag dat haar keihard vooruitstaande tepels tegen haar nachthemd stonden te duwen. Haar brandende nieuwsgierigheid naar de afloop van het verhaal was niet meer te bedwingen.

Het was alsof elk van hun wou uittesten hoe mijn reactie op hun gedoe zou zijn. Ik kreeg iets dat wel leek op een inwendig onderzoek, en allen werden bewerkt met minstens twee vingers. Kennelijk was ik nog niet vochtig genoeg, hoewel het kutsap langs mijn dijen naar beneden liep, een van hen begon met twee vingers rondjes in mijn kut te draaien.

Ik voelde hoe een ander een vinger in mijn kontje drukte, dat was even schrikken want dat had ik niet verwacht, maar even later voelde het toch lekkerder aan dan ik had verwacht. Mijn klitje was ook van grote interesse voor ze, ze rolde ermee, knepen er zachtjes in, en allemaal op een bijzonder geilmakende manier! Ik dorst geen geluid te maken, maar hoorde regelmatig gehijg en gekreun om me heen. Opeens werden er drie vingers in mijn kut gedrukt, welke draaiend in het rond werden bewogen, en ik kon het niet meer tegenhouden, en begon met mijn heupen met de vingers mee te bewegen.

De hele hand die volgde vroeg wel enige gewenning, maar was wel heel lekker, en toen de vingers van die hand mijn plasgaatje begonnen te bewerken wist ik dat ik niet veel meer nodig had om sensationeel klaar te komen, en begon mijn heupen op en neer te bewegen.

En, getuige de geluiden om ons heen, was ik niet de enige die op de rand van een explosie stond. Ik voelde me fantastisch, en was bereid mezelf geheel te geven en voelde echt een band met de anderen die hetzelfde lot aan het ondergaan waren. Dit inwijdingsritueel was iets dat ik in mijn stoutste verwachtingen niet had durven dromen!

Ik was daarom diep teleurgesteld toen de hand plotseling werd teruggetrokken. Het grommen en kreunen om me heen verstomde toen kennelijk ook bij de anderen hetzelfde gedaan werd. Mijn hele lichaam stond stijf gespannen van opwinding die opgewekt was en geen uitweg kreeg. Ik zat maar te wachten, het zou twintig seconden kunnen zijn maar ook enkele minuten, ik was elke oriëntatie van tijd en ruimte kwijt.

Ik voelde weer hoe een aantal handen aan mijn kut zaten en voelde hoe mijn kutlipjes wijd open werden getrokken. Ik hield mijn adem in, want ik wist dat er iets stond te gebeuren. Iets warms werd tegen mijn wijd openstaande kutlippen geduwd, en onmiddellijk had ik in de gaten dat het iets van enorme afmeting moest zijn.

Ik duwde mijn heupen opzij, maar dat had geen enkele zin, ik kon nergens heen, ik werd door minstens zes handen vastgehouden. Ik had het gevoel alsof mijn kut werd opengescheurd, maar ze bleven maar doorpompen. Op dat moment waren mijn gedachten mijlenver verwijderd van klaarkomen!

Sjonge, mijn gedachten waren bij die arme meisjes die nog nooit geneukt hadden en hier als maagd waren aangekomen, en beslist meer pijn zouden beleven dan ik. Je zou ons daarover verteld moeten hebben! Nou, mooie vriendin blijk jij te zijn! Suzie schonk nog een rondje Cola, en deed energie op om door te gaan met de rest. Het duurde niet lang of mijn geile bui kwam weer bovendrijven en verdorie trokken ze het ding er weer uit!

Weer greep ik mis naar een geweldig orgasme! Het leek een eeuw te duren, maar toen werd de blinddoek verwijderd. Het duurde even voor mijn ogen aan het licht gewend waren, en toen ik om me heen keek zag ik ons twaalf op onze knieën zitten, wachtend toeziend hoe we een voor een met allen in een cirkel werden gezet. De andere leden waren allen naakt, met hun benen wijd liggend over de armleuningen van hun stoel. Veertig kale kutjes keken ons aan, glimmend van het vocht. Onze gastvrouw zat met haar kutje te spelen, en sommige anderen waren met hun borsten bezig.

We kregen de opdracht om achterstevoren kruipend over de grond de rij stoelen te benaderen, met ons gezicht naar het podium. Nummer een moest opstaan, wijdbeens op het podium gaan liggen, haar kutlipjes open trekken om haar intiemste plekjes te tonen en zichzelf naar een orgasme te vingeren. Door alle spanning duurde het toch nog een hele tijd voor ze van genot begon te hijgen en te grommen, ze had het er best moeilijk mee, want ze was wat aan de dikke kant en kon er, op haar rug liggend, niet zo goed bij.

Ze kreeg de opdracht duidelijk aan iedereen te laten zien en horen wat ze precies deed als ze klaarkwam. Het was een prachtig gezicht zoals ze bezig was en zich overgaf aan haar orgasme. Nummer elf had weer meer tijd nodig, maar ze kreunde er maar weinig bij. Het leek wel of ze in een film meedeed.

Haar grote slappe tieten wiegelden heen en weer op elke beweging die ze maakte. Ik had er meer en meer moeite mee mezelf onder controle te houden, ik wilde mezelf zo ontzettend graag op mijn vingers laten klaarkomen, ik was bloedgeil en kon aan niets anders meer denken. Toen was de beurt aan nummer acht, dat mooie donkere meisje, en ik kon mezelf nog maar nauwelijks in bedwang houden. Dat bloedmooie donkere meisje met die kleine keiharde tietjes en die mooie grote donkere tepelhoven en die geil hard vooruitstaande tepels.

Toen ze op haar rug ging liggen en haar mooie benen spreidde en haar kutje opende, waarna ze met haar wijsvingers haar dik opgezwollen schaamlipjes spreidde, kwam ik al zowat klaar. Toekijkend, hoe ze de huidplooien van haar werkelijk ongelofelijk mooie klit naar achter trok, schitterde haar doornatte kut in het licht van de gedimde lampen.

Ze vouwde haar vingers tegen elkaar in de vorm van een conus, en schoof die hele hand in een keer en zonder onderbreking in haar mooie kut naar binnen. Ze behoefde niet meer dan enkele keren te bewegen toen haar lichaam zich in een komma trok en ze huilend van genot klaarkwam. Ze zijn net 18 geworden klaar om nieuwe dinKen je het geheim van een lekkere zachte meisjeshuid?

Een dikke, vette kwak warm zaad in haar gezichDakloze meisjes. Ze hebben geen huis en doen alles om van de straat te rakenSupersletjes met Zes fijne meisjes met hete kleine kontgaatjes. Dat weten we omdat we de temperatuur rectaal hebben gZet je maar schrap want dit is 4 uur lang genieten van je favoriete little titty bitches! Mooie meidIn bad, op de bank, een tijdschrift lezend, aan het bureau of in the garage, van de super sexy HannaZe zijn jong, lekker strak, en worden maar wat graag verwent.

Je krijgt vier complete compilatie DVD's in Als je naar Holland gaat zie je niet alleen molens en bollenvelden. Als je goed oplet kom je heel waAls je naar Holland gaat zie je niet alleen molens en bollenvelden. Als je goed oplet kom je heel waOok pornofilms met stellen wijken bij Abby Winters nogal af van mainstream porno, want dit zijn echtDaar zijn ze weer.

Onze jonge sletjes zijn in Londen. Ze zijn oud en wijs genoeg om hun diepste en dAls je lul groter groeit van kleine tietjes dan mag je deze reeks niet missen. Deel 6 van Flat Sex in de kleedkamer, op het erf en zelfs op het dak: Onze meiden kunnen het altijd en overal. ZevenSommige meiden doen nu eenmaal niets liever dan hun strakke kutje opentrekken voor de neus van hun oHolland heeft heel wat meer te bieden dan de walletjes en de Keukenhof.

Als je goed oplet kom je heeZeven lekkere meiden laten je heel openhartig zien wat ze zoal in bed doen. Met hun vibrator, spelenZe komen uit de achterbuurten van Europese steden zoals Amsterdam en Boekarest. Deze smerige tienersZe komen uit de achterbuurten van Europese steden zoals Brussel en Berlijn. Ze laten je heel openhartNatuurlijk kun je een handjevol meiden op contractbasis bij elkaar stoppen in een studio en door eenDe vader van Rennee is trots haar de schoolprestaties.

Hij beloont haar met een trip naar Frankrijk De Aziatische Twyla heeft niets goeds in de zin. Ze verbergt een camera in de slaapkamer om het liefDeze DVD is meer dan platte tienermeiden die worden geneukt.

Het zijn platte tienermeiden die hun biGazzman presenteert een onheilspellende kostschool waar zich de meest shockerende perversiteiten afsVivia kan spuiten als een kerel. Alhoewel… zij maakt het natter dan de mannen. Gelikt Worden, Kontlikken, Sexen Algemene voorkeuren:

. 27 april bobbi eden sex opengetrokken kut Man gezocht voor trio geile dikke kut Ben jij de man die netjes Mijn squirt kutje zoekt een geile stijve paal voor Striptease , Leer Fetish, Masturberen Laatst bewerkt: Amateur sex in de. 15 feb Kutje verwennen en naakt fotograferen met een vrouw Ik fantaseer al Leuke meid gezocht voor spannend contact Hoi Ben 23 jarige meid en. Paaldansen Sex. Milf Sex Nl. Menu · en. 25/03/ Gratis pijpen opengetrokken kut. gratis pijpen Vette kut oude sex vrouwen . pjes dominant gezocht. Voor Julia was dit het laatste duwtje, en onder het tongen en kussen voelde ze haar orgasme naderen. Ze zijn net 18 geworden klaar om nieuwe dinKen je het geheim van een lekkere zachte meisjeshuid? Nou, mooie vriendin blijk jij te zijn! Toen ook dat voltooid was moesten we als brandnieuw lid elkaar tongzoenen en vingeren. In elk geval, ik was klaar met serveren en moest weer bij de sexmaatje gezocht opengetrokken kut op de rand gaan zitten. Ik keek om me heen, en constateerde dat we allemaal dezelfde behandeling ondergingen. Belgie Sex Tube voor Gratis Sex Films Dan gaat ze kennis maken met de 4 mannen die wij voor haar gangbang lekkere lul ses Een van die meiden was de mooie.

Pijpdate zoetermeer meesteres dating

SEXDATE GRONINGEN BEFFEN GRATIS